I en fotoautomat 1969

Min syster M föddes den 5 april 1967, tre dagar tidigare än beräknat i Enköping.

Hon döptes i Salabackekyrkan fem månader senare av samma präst som jag, komminister Sixten Fenger.

De första orden var mamma och pappa. Mig kallade hon för ”Lällo”.

Eriksberg 1971

Vi har vandrat vid varandras sida under många år nu, min kära syster M och jag. Ibland långt ifrån varandra men under de senaste åren väldigt nära. Numera är vi inne i en väldigt spännande och intensiv fas där vi tillsammans utforskar vårt inre med kurser och möten, på ett sätt som vi inte alls var i närheten av tidigare i våra liv.

Utan dig min kära syster hade jag inte varit där jag är idag. Din entusiasm, din omsorg om din bror och att du alltid finns där har betytt mycket för mig. Du har verkligen öppnat ditt hjärta för mig på ett annat sätt, men du har också öppnat mitt hjärta med ditt sätt och att du varit tålmodig och vänlig emot mig.

Vår barndom har vi tillsammans med allt vad det innebär. Du är den enda som riktigt kan förstå eftersom du var med och för mig är det oerhört värdefullt. Vi lär varandra vidare i livet och ibland är våra samtal väldigt spännande idag och jag lär mig mycket av dem när vi kommer ner på lite djupare marker.

Tillsammans med ditt M och dina tre fina barn och ett älskat barnbarn känns ditt liv idag harmoniskt och du är verkligen på väg mot nya äventyr. Idag byter du siffror och jag gratulerar dig av hela mitt hjärta.

Relaterat
2022 – Grattis kära syster på din dag
2021 – Syrrans födelsedag
2017 – Grattis syrran!