Välkommen!
Varit på nätet sedan 2001. Här sedan 2007.

img_2917
19 februari 2017

Född 1965. Singel sedan flera år. Tre egna barn. Två vuxna tjejer och en kille som är tonåring. Även en bonuskille tidigare som nu är vuxen.

Två 12-åriga kattpojkar Felix & Maxi som bor hos mig på heltid och sedan juli 2015 även Maja som är född i maj samma år.

Är stolt medlem i Svenska kyrkan och har jobbat för dem sedan 1983. Började som allt-i-allo och är idag IT-koordinator. Jobbar med webben och är numera redaktör för vårt intranät.

regnbågsflaggan

Regnbågsflaggan symboliserar mångfald. Jag gillar människor och inte kön. Har aldrig känt någon skillnad och är intresserad av individer och själar, inte vilket kön man har. Träffar jag någon så gör jag. Den aktiva delen i ”jagandet” är över och jag försöker acceptera nuläget, vilket alla gånger inte är lätt.

Helnykterist sedan tre år tillbaka. Har svårt för cigarettrök och människor som bara är ärliga med munnen och inte i själen. Hellre raka rör än tystnad som är det värsta jag vet.

Gillar att diskutera det vi inte ser eller kan ta på, den värld som finns där någonstans och som bara nås när man har harmoni och en inre frid. En vetskap som jag vet intellektuellt men inte i praktiskt mening. Livet är för att känna och hitta de känslor man saknar eller av olika anledningar inte klarat av att implementera i djupet.

20130627-madonna.jpg

Intresserad av andlighet, filosofi, politik, musik, film och Madonna!
Madonna är min husgudinna och utan henne hade jag varit någon annanstans idag, det vet jag.

Hör av dig om ”känslan” finns där…(;-) e-post jerry.olsson@gmail.com!

Favoritcitat: ”Eftersom jag är singel vet jag inte om jag är homosexuell. Jag vet inte vem jag kan träffa i morgon”
Pia Sundhage 2013-02-12