Äldsta dottern och J bodde i IIkley 15 augusti 2019 – 2 september 2022.

Min äldsta dotter och hennes fästman J har flyttat hem till Sverige! Han har fått ett jobb i Göteborg, vilket betyder att de nu slagit ner sina nya bopålar där.

De flyttade till England och Ilkley den 15 augusti 2019 och före det bodde de i Bradford mellan 2017-2019.

Lägenheten i Ilkley där jag hälsade på i juni 2022.

Att hon hamnade i England överhuvudtaget berodde på studier vid universitetet i Bradford mellan september 2016 – januari 2017. Där träffade hon J och sen flyttade de ihop under 2017 i en lägenhet i Bradford. De fick dessutom båda jobb i England och blev kvar. Tills nu!

Purdie i juni 2022

Deras fina kisse Purdie hängde också med till Sverige! Här är jag inte riktigt säker på när hon kom till dem, men jag tror att det var under 2018. Hon klarade av flygresorna bra enligt de senaste rapporterna. Min oro berodde på att hon är över 15 år gammal, men det verkade inte vara några problem alls som sagt. Vilken kämpe!

Är så tacksam att jag hann att besöka dem både i Bradford och Ilkley och med egna ögon fick se hur fint de hade det i England. Nu hoppas man ju på att få komma till Göteborg vad det lider och hälsa på. (;-)

Välkomna hem till Sverige!