Strax innan midnatt igår brakade det loss ordentligt i förorten. Lite av skådespelet på himlen filmade jag. Blixtsken och dunder. Det är första gången i år vad jag kan minnas att det varit ett sådant oväder. En hel del regn föll.

Maja gillade inte alls alla åsksmällar. Hon kröp under min säng och sedan ville hon sova med mig en del av natten och det tillhör inte vanligheterna. Älskade Maja.

Igor brydde sig inte alls, utan sov i en av kattkorgarna. Vissa saker berör honom inte alls. Han gillar också att vara ute i regnet och kommer ofta in med blöt päls.

Själv är jag inte så förtjust i åska och blixtar, även om det kan vara lite häftigt att titta och lyssna på, men då på behörigt avstånd. Har varit med om händelser där blixten slagit ner i TV-apparaten och det har faktiskt hänt två gånger i mitt liv. Minns också några andra händelser där jag varit väldigt nojig och orolig, när det slagit ner väldigt nära.

Nu slog inte blixten ner så nära, så den är gången gick det bra, även om det ett tag var ett väldigt ljusspel runt huset och ganska intensivt. Men för säkerhets skull drog jag ur alla sladdar till både router och TV. Man vet aldrig.