Vet inte varför, men oron var påtaglig. Egentligen utan anledning eftersom jag redan tagit den första sprutan 21 maj.

När jag skulle gå in och visa legitimation vid Fyrishov strulade jag. Trodde mig ha tappat mitt vaccinationskort, men det hade i hettan ”fastnat” på mig. Tala om virrig och det var tur att damen bakom mig såg detta. Kände mig dum och blev ”lilla Jerry”. Ingen bra känsla alls, men jag märker alltmer att han ”besöker” mig när jag inte har kontrollen uppe eller hur jag ska uttrycka det.

Det gick bra tillslut i alla fall. Den här gången var det mest människor i min ålder på plats och det var färre än förra gången. Fick sitta kvar i 15 minuter för observation. Det enda som jag idag känner är precis som förra gången lite ömhet i armen. Har inte haft några andra problem. *ta i trä*

Fina Igor vilar i rabarberbusken. Det var ganska varmt igår så min älskade kattpojke behövde komma undan solen. Han är så fin och en väldig speciell kille. Social och gillar att kelas, men alltid på hans villkor. Men det är ok, han är harmonisk och det är det allra viktigaste och jag är så glad att han trivs hos mig.

Han och Maja går bra ihop. Ibland busar de, men de respekterar varandra. De sover aldrig tillsammans, men de går omlott i huset så lite har de varandra i samma revir och det är positivt.

I år har det varit mindre med prästkragar i min lilla äng på baksidan. De flesta har nu blommat ut så ängen ska klippas ner under de närmaste dagarna.

Sverige åkte ur fotbolls-EM igår när de förlorade mot Ukraina med 2-1 efter förlängning. Trist, men Sverige fick en man utvisad och då bröts laget ner och orkade inte stå upp hela vägen.

Märker att det nu är sommartid. Lugnare på alla fronter.