Fint väder även idag, men endast 9 grader. Tog ut svängarna och gick i lite andra kvarter än tidigare på väg mot terapin i Stockholm och Gamla stan.

Tungt idag. Spelade upp ”scenen” från 1972 i Bergvik. Ett slut som det var med allt det jobbiga och ett nytt med hur jag hade önskat att det hade slutat. Gled så lätt in i det invanda och tunga, men det var nyttigt att göra detta så konkret som det nu blev. Skiten har förföljt mig i hela livet. Tagit sådan tid att ens närma sig. Steg för steg och modet växer att gå tillbaka och söka ett annat slut eller hur jag ska uttrycka det. För att det är här allt sitter, i den händelsen.

Träffade fina Igor som tog mig med storm. Tog mig till Java Whiskers på Surbrunnsgatan 48 efter att ha mött upp B vid tågstationen.

När jag fick höra historien om Igor blev jag nyfiken på honom och fick kontakt direkt. Kolla in filmen på mitt Instagram. Han är en fin kille som berörde mig oväntat mycket.

Träffade också Olle som jag gillat sedan jag såg bilden för några dagar sedan. Han var mysig och fin på alla vis, men var liksom så ”självklar” i sitt sätt. Lugn, trygg och en kille som skulle fungera i många hem. Här kan du läsa mer om både Igor och Olle om du blir nyfiken.

Så nu är jag lite mer förvirrad, det måste medges efter att ha varit på kattcaféet. Ska nog sova på saken.