Hon gjorde sin sista arbetsdag på kansliet idag. Efter mer än 23 år slutar Eva på mitt jobb. Den officiella avtackningen var igår med avskedsgåvor och kladdkaka tillsammans med enheten.

Vår relation växte med åren. Kommer sakna henne och att hon brydde sig så mycket. Ett stort hjärta och ordet ”mysigt” går igen när man tänker på henne. Ett ord hon ofta använde och tillslut blev det hennes signum, därav tavlan hon fick av mig och kommunikationsgruppen igår när delar av gruppen hade en egen liten avtackning på mitt rum.

Allt är så mysigt och den devisen gör ju livet lite lättare. Eller hur?

Livets förändringar. Det gäller att hänga med så gott det går. På vissa fronter måste jag backa lite, på andra stå kvar och känna in och på ytterligare en del där jag inget kan påverka, göra det bästa av situationen. Detta är en sådan förändring. Tycker dock att det har varit lite väl mycket av den varan på sista tiden…

Vi har haft mycket roligt på jobbet genom åren och skrattat en hel del. Så fint att ha fått varit arbetskamrat med henne. Tack!