Julhelgen 2022 har passerat. Det fungerade på julafton, även om jag nu än mer känner att det upplägg som varit, det måste förändras. Stämningen på julafton jämfört med den som var på annandagen, skiljde sig åt en del.

Att fira jul med mina barn är tacksamhet. Att få träffa dem alla samtidigt är en gåva. Det räcker långt för mig, även om vissa saker som sagt måste förändras till nästa år.

Att besöka min syster tillsammans med två av barnen på annandagen var väldigt positivt och vi hade så kul. Syrrans ena barn med sällskap var där och vi skrattade så mycket under kvällen. Verkligen en energikick med fina människor rakt igenom.

När jag hämtade min äldsta dotter vid bussen på juldagen fick jag ett besked som var väntat men ändå inte och speciellt inte att det hände på julafton av alla dagar. Ett plågsamt och smärtsamt liv är över. Många tankar far i mig kring detta. Vila i frid! Sov så gott.

Snart dags för nyårsafton. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Vi får se hur orken är den dagen. Jobbar först i alla mellandagarna. Två av mina barn är hos mig och det är mysigt. De stannar till den 29 december.

God fortsättning till er alla!