Älskade dottern fyllde 30 för en vecka sedan. Igår firade familjen henne hemma hos hennes moder. Födelsedagsbarnet bjöd på gott vitlöksbröd och sen blev det en matig sallad med en massa gott i. Vi skålade för födelsedagsbarnet innan allt detta.

Kom tidigare på dagen för att ge henne min födelsedagspresent som var ett presentkort på Guldsmedjan Fam Petersson. Hon hade önskat sig en upplandsring och vi tog oss till stan så hon kunde prova ut så att den passade henne.

Vi passade på att julhandla lite och gick runt i flera butiker. Det gick riktigt bra tillsammans med födelsedagsbarnet. Ofta får jag ”tunnelseende” om det blir för mycket folk och för många energier, men nu gick det riktigt bra tillsammans med äldsta dottern. Så en del julklappar blev faktiskt klara när vi var ute.

Familjen samlades, vi åt och hade det trevligt ihop. Så roligt att alla barnen var samlade. Paket öppnades och kvällen avslutades med kaffe och en efterrätt med lingon, grädde och mjuk pepparkaka i botten, smarrigt.

Återigen, stort grattis min äldsta dotter. Älskar dig av hela mitt hjärta.