Clabbe

Clabbe bjöd på lunch igår inför stundande sifferbyte. Trevligt värre med samtal om både högt och lågt. Han har varit pensionär snart i nio år. Tiden går obönhörligen och brutalt vidare, men vi kan prata även om vår dödlighet, vilket är skönt.

Snabb syn från det förgångna strax innan. Min mognad är dock inte större, så jag bara ignorerade vilket en del av mig ångrade efteråt. Men som sagt, jag är inte större än så. Det blir att vända i dörrn när jag knackar på hos Sankte Per den dagen det är dags. Personen ifråga vet jag ingenting om idag och hur den resan sett ut de sista åren. Kanske gör vi sällskap? (;-)

Men det kanske var lika bra att jag inte vågade agera på något vis, utan låtsades som om det regnade när jag gick bredvid Clabbe mot Loco.

Personens agg emot mig idag vet jag ingenting om, men känslan är nog status q. Det är samma med farsan, där kommer jag inte vidare med de goda och kärleksfulla tankarna. Som sagt, det blir nog att vända i dörrn för herr Olsson den dagen det är dags. Inte tillräckligt kärleksfull eller vad underbetyget kommer att bli.

Första snön har varit här och vänt. Till och med Maja ville inte vara ute så då vet vi att det är dåligt väder i luften.

Fint samtal igår med min nya gruppledare. Ska jobba åt en annan avdelning från årsskiftet på 50% eftersom den administratören ska vara pappaledig. Ungefär liknande arbetsuppgifter som jag har idag på den administrativa sidan. Känner varken bu eller bä inför detta, men efter den sista tidens tankar kring mitt jobb, är min förhoppning att det kan bli någon form av nystart. Visserligen för hundrade gången, men ändå. Behåller då under tre månader 25% på kommunikation och 25% på administration. Vi testar så får vi se hur det känns.