Foto av Binti Malu pu00e5 Pexels.com

En sak i taget, sortera ut och vara i det viktiga. Inte springa iväg i tankarna och tro en massa. I det lilla och en dag i taget. En tisdag i november kan också ge en väldigt mycket bra energi och någonting att jobba vidare på.

En tisdag i november i stöd och goda krafter till de som behöver det. Första dagen på nya jobbet och första dagen efter omvälvande upplevelser. En tisdag i november 2022.

Går i min egna bubbla, faller och ser mörkret. Pratar med någon vänlig själ och ljuset sipprar in. Tänk så viktigt det är med att prata med andra och inte fastna i de egna tankarna. De som ibland vill ställa till och liksom stanna i det invanda och det som känns igen, oavsett kulören på tankarna.

Att Elvis skulle bli min nya ”tröstare” var så otippat när det stormar på i det inre. Morsan älskade honom och en natt hörde jag If I Can Dream och på den vägen är det… ibland känns det också som om hon är med mig när jag försöker sova. För att ge mig lugn och sans i alla tankar som far runt.

Tidigare ”trösterskan” Madonna har gått så vilse i sig själv. Bara så tragiskt att ta del av. Madonna efter 2018 står inte att känna igen.