Besök på Storvreta Möbler.

Efter en lång promenad i det vackra vädret vek jag igår av mot Storvreta Möbler. Kollade in en ny soffa, modell mindre. Min nuvarande har jag haft väldigt länge och den är så ”insutten” nu att en ny är på sin plats. Det fanns tre stycken jag kunde tänka mig. Den sista jag testade var den skönaste att sitta i, men den var minst.

Den första är större (bild ovan) och kanske passar mitt hem allra bäst. Men inte är det billigt inte att införskaffa en ny soffa, även om modellen är mindre. Flera tusen kostar det när begagnat är uteslutet. Vi får se vart det slutar detta, nu har jag varit och tittat i alla fall och hittat mina favoriter.

Ska också in till stan idag för att titta på en bostadsrätt. Den ligger väldigt nära syrran så hon hänger med. Många parametrar ligger rätt och jag ska ge det en chans. Vill ”känna in” hur det känns att vara där innan jag kan bestämma någonting mer. Det finns nackdelar också, men samtidigt kanske det nu är dags att röra på sig efter över 14 år på samma ställe…

En del av mig vill ”sitta still” och slippa förändring, en annan vill inget annat.

Sonen gjorde mig uppmärksammad på att Jupiter igår kunde ses med blotta ögat på himlen. En liten prick ovanför den starkt lysande månen. Häftigt och hade inte sonen sagt något hade jag tagit pricken för en starkt lysande stjärna.