Min daglig syn ger mig detta varje dag. Nu i regn och blåst samt grå grå de flesta dagarna. Tackar Gud och min arbetsgivare att jag två dagar i veckan får jobba på distans. Ser alltmer fördelarna med detta då jag då så att säga kommer igång direkt och slipper alla bussresor och den resetid som bara försvinner.

Ska inte säga att jag är orolig och så numera, men hamnar man bredvid en som snorar och hostar, då känns det lite jobbigt fortfarande.

Har i alla år haft två duschar. Den ena har jag aldrig använt och för en tid sedan började den läcka. I början på veckan fick jag äntligen kraft att be om hjälp så att den duschen kunde tas bort. Känns så skönt och det är bara första steget i en del åtgärder som måste göras i mitt numera ganska slitna hem.

För ska jag flytta en dag, så måste en del saker fixas. Det vet jag och detta var det första steget. En av toaletterna måste bytas ut, flera eluttag likaså och sen spisen! Min spis är så gammal och trött, men den fungerar fortfarande. Den ser inte heller rolig ut och jag vet att ett byte där måste ske.

Köket är slitet överhuvudtaget, men där tvekar jag. Kanske bättre att den som kommer efter mig får designa sitt eget kök? Ett handtag är trasigt, en dörr likaså och lite annat smått och gott. Sen kan jag ringa på mäklaren. (:-)