Det bästa den veckan som gått var filmen om och med David Bowie! Den berörde mig på djupet. Var på filmen tillsammans med yngsta dottern. Gillar du Bowie är Moonage Daydream ett måste! Han är så intressant och fascinerande på alla sätt och vis. Vilken själ!

Det positiva i veckan var också statusen på både kropp och tänder. För högt blodtryck (som kan bero på omständigheterna) kommer att tas om nästa vecka var det enda som oroar när jag fick resultatet från alla prover som togs på mig förra veckan. Misstänkt borrelia var ringorm, vilket också var positivt eftersom jag hetsat upp mig en del innan jag visste. Tackar den lugna distriktsskötaren som var riktigt bra att ha och göra med.

Var till tandläkaren idag för kontroll. Mina gaddar har lagats, dragits ur och donats med under så många år nu att det inte finns så mycket mer att göra, det man kan laga har lagats…hahaha… positivt besked om att tändernas status är lika som för två år sedan och med det är jag nöjd. Kändes riktigt fint att som omväxling få positiva ord från min tandläkare.

Många stora feta hjärnspöken har passerat vissa dagar under sista tiden. Inte roligt när de sätter sig i kroppen och de tidigare så effektiva verktygen inte fungerar. Förändringar, även om jag ljuger mig själv blå om att det är ok, är det värsta jag vet. Och när de då kommer i flock, faller jag igen på ett sätt som jag inte vill visa upp och då är jag där igen. Inte lika länge som förr, men ändå. Skakig, dann och jag vet inte vad. Känningar inom mig som jag trodde mig blivit av med för många år sedan visade upp sig igen. Usch och fy. Men det gick bra det med tillslut, som så många gånger tidigare.

Radonsug under mitt sovrumsfönster. Nya ljud som irriterar. Det är fanimej ljud överallt numera. Precis när jag hade börjat bli van vid att de höjt farten på fläktarna och det ganska höga ljudet, då kommer detta. Avskyr alla ljud som man möts av överallt. Inte ens hemma kan det var tyst!

Svårt att få till en riktig avslutning känner jag, mer än att varje dag är en ny chans. Varje dag en gåva och hur klyschigt det än låter stämmer det verkligen in just nu där jag befinner mig och för det är jag tacksam.