Grandins backe i sommarskrud.

Äldsta dottern är på besök. Hon kom sent i fredagskväll och åker hem igen på måndag. Det är ju lite enklare nu att träffas eftersom hon har flyttat till Sverige och Göteborg. Hon har sin bas hemma hos mig, men har varit hos modern en del också.

Clabbe kom på besök igår. Vi uppdaterade hans dator och pratade en del om valet och det som händer i våra liv just nu. Ett bett på vänster ben fick mig att ta kontakt med vårdcentralen och riktigt vad det är vet jag inte. Kanske fästingbett? De sa till mig att åka till Närakuten i stan om någonting förändrades såsom feber, ont i nacken eller yrsel. So far, känner jag som vanligt och för det är jag så tacksam.

Blev så orolig av detta i fredags att jag liksom tappade fokus på mycket annat. Idag söndag känns det bättre. Veckan som kommer ska vi byta intranät på jobbet och flytta in allt i organisatoriska teams. Det ska bli spännande och se hur det kommer att fungera för personalen. Det är ju ett helt annat sätt att få information än tidigare.

Äldsta dottern och yngsta sonen i huset just nu känns väldigt bra. Tacksamhet.