Idag släpptes ”Finally Enough Love: 50 Number Ones” med Madonna på Spotify. Tidigare fanns sexton av spåren där i en tidigare utgåva med namnet ”Finally Enough Love” som kom redan 24 juni.

Albumet ges ut med anledning av att Madonna haft 50 ettor på Billboard Dance Club Songs lista vilket ingen annan artist haft.

Tyvärr tycker jag de flesta remixerna är ointressanta och inte ger något extra åt originalet så att säga. Det blir liksom bara ett dunkande och väldigt monotont. Själlöst på något vis.

Sex av de femtio remixerna håller enligt mig och de har jag behållning att lyssna på:

Måste erkänna att inför framtiden känner jag en del oro gällande Madonna. För mycket hip-hop flörtande och musik jag inte begriper mig på de senaste åren som inte tilltalar mig det minsta. Om hon kunde göra det hon är bra på, gedigen och bra popmusik, vilket vi bara fick glimtar av på senaste studioalbumet, skulle oron hos mig minska.

Vi får se vad som händer framledes, men jag misstänker att hon kämpar med näbbar och klor för att göra sig relevant bland de yngre så till den milda grad att hon tappar bort sig själv än mer. När det gäller utseendet är hon redan borttappad. Porslinsdocka utan några som helst drag av att ha levt i 64 år.

”Finally Enough Love: 50 Number Ones” betygssätt inte eftersom det är gamla låtar.