En aningens ”komma ner” har nog skett nu när jag snart haft tre semesterveckor. Känner mig aningen lugnare och tar dagen lite mer som den kommer. Stråk av oro och rastlöshet, men inte alls som i början.

Skylt vid rondellen där jag cyklade.

Vädret har varit helt otroligt förutom någon dag med regn. Nu högsommarvärme igen i flera dagar och jag bara njuter. Har varit ut och promenerat och ”lufsat” flera gånger i veckan och det känns riktigt bra. Igår tog jag dessutom fram cykeln och testade den inför besöket i Husbyborg på söndag. Cyklade till Fullerö backar tur och retur och det gick bra.

Fullerö backar
Fullerö backar

Har också gjort ett försök att läsa Markoolios självbiografi ”Mörkret och den rosa bubblan” som jag köpte för en tid sedan. Grejat fem kapitel och sen fastnade jag lite, men nya försök kommer. Men mest av allt har jag försökt att ”bara vara” och inte planera så mycket. Det går allt bättre att vara i medveten vila.

Sonen bor hos mig nu. Har gjort så sedan resan till England. Han får stanna så länge han vill. Det är lite som om han väntar in någonting för att sen i höst ”ta sats”. Tror att han får mest lugn och ro hemma hos sin fader som själv försöker att bara vara…

För att minnas och för att komma ihåg hur det såg ut på baksidan innan alla förändringar filmade jag lite mer häromdagen: