Vet inte om ”spjällen” är öppna nu sedan rosenbehandlingen för en tid sedan. Men jag har en sådan inre oro att hälften vore nog. Helt oadresserad och vart allt kommer ifrån vet jag helt enkelt inte.

När man läser i media om klimatkatastrofen, alla bränder över hela jorden och gängkriminaliteten med skjutningar nästan varje dag samt inbrott på flera ställen i Storvreta så blir det ju inte bättre, om jag säger som så.

Går in på min tredje semestervecka och att strunta i jobbet är inga problem. Har inte kopplat upp mig alls och det går bra att släppa. Men sen är det detta med att sova och alla gånger jag vaknar på nätterna. Behöver gå på toaletten nästan en gång i timmen. Har jag tur så får jag sova två timmar i stöten. Tror inte det är bra för mitt mående på något plan.

Försöker vila i tryggheten att både äldsta dottern och yngsta sonen bor hos mig just nu. Det är fint samtidigt som jag då måste vara på tårna gällande mat och sådant. Samtidigt så blir det ju då så att jag också äter ok mat. Hade jag varit ensam så hade det inte blivit lagat varje dag.

Lyckades ändå läsa ut en bok till idag. ”Brottarbröder – en fight för livet” som var ok men ganska ”grund” i att komma djupare ner om vilka Martin och Jimmy Lidberg faktiskt är. Mycket kretsade kring deras pappa och alla ”problem” som han ställde till med under åren.

Har ställt in resan till Idskär med syrran. Orkar inte med resandet kring det. Dagsutflykter är det som passar mig bäst just nu. Den här veckan kommer Clabbe idag måndag och sen ska vi till yngsta dottern och O på söndag. För övrigt ser veckan helt blank ut och det passar mig perfekt.

Äldsta dottern jobbar idag och yngsta sonen sover fortfarande när detta skrivs. Han har haft två stora blåsor på hälarna senaste två veckorna och han vägrar att sticka hål på dem. Det bästa med det är att han är hemma (;-).