Ännu ett år med traditionen av grill hos C i Husbyborg.

Lummigt, varmt och en perfekt grillkväll. Vet inte vilken gång i ordningen vi körde denna tradition men jag har bilder från 2007 när vi grillade i Husbyborg som äldst.

Samma laguppställning som förra året, det vill säga M, P, C och jag själv.

Sommaren i år har varit osedvanligt varm och solig. Jag själv gick på min första semesterdag denna dag den 24 juli när gubbröran gick av stapeln.

Förra året så glömde jag bort att filma en snutt, men inte i år. Det är vyerna och för att se hur det ser ut.

Tog bussen i år. Hade tankar på att cykla som förra året men jag kände att det skulle bli för mycket. Cykla dit ok, men sen ska man hem också ganska sent på kvällen.

Claes och Peter tar för sig. Fick lax och pepsimax i år. Det smakade bra.

Gubbarna höll sig till rödtjut med namnet ”Hope”.

Årets grillning påminde väldigt mycket om förra årets i samtalen.

Jag åkte hem först eftersom jag bor längst bort men också för att jag kände mig alltmer offside i de ämnen som togs upp. Inte så att jag kunde snacka och avbryta utan mer att ämnena som togs upp inte var så engagerande för mig.

Visst, det var kul att träffa gubbarna men 2-3 timmar räcker bra för mig. När maten är klar och vi ska umgås blev det som sagt precis som förra året och för mig ganska tröttsamt om jag ska vara uppriktig. Jag bröt upp först och tog bussen hem till mina katter.

Relaterat
Husbyborg 2020
Husbyborg 2019
Husbyborg 2017

Husbyborg 2016
Husbyborg 2015
Husbyborg 2014

Grillkväll (2012)
Husbyborg 2008
Husbyborg 2007