Majas mamma Mini har gått ur tiden, 15 år gammal. Hon har varit krasslig sista veckorna och idag blev det akut. Hon kunde inte längre gå själv och raglade fram. A berättade att veterinären på Ultuna trodde att hon fått en stroke.

Hon berättade att det inte var så mycket att göra och det bästa var för Mini att få somna in för att slippa smärtorna. Lilla fina Minigumman fick somna in på kvällen tisdagen den 13 juli 2021.

Mini kom ursprungligen från Gnarp och bodde först tillsammans med F ex T mamma under sina första år. Sen kunde de av olika anledningar inte ha henne kvar och då valde A att ta henne. Hon var då gravid (som ingen visste) och födde en tid senare Citrus och Lucifer.

Mini tillsammans med Maja 2015

Mini har sedan 2015 bott tillsammans med A i olika boenden i Uppsala.

Vila i frid, Mini!