När jag flyttade till Storvreta 1994 fanns det inga träd vid södra infarten. De planterades för några år sen och minne av dem har varit att de varit så små och futtiga. Kolla nu! Så stora och fina! Tiden går och träden är nu stora och fina.

Allt blommar för fullt nu. Kolla mitt äppleträd! Den enda jag har kvar sedan föreningen tog bort det andra förra året. De hjälpte också till att beskära detta träd på rätt sätt och inte trodde jag att det skulle bli så ståtligt redan året efter! Vi får se om det även kan bli några äpplen. De blir så saftiga och goda och dessutom känner jag inte av något retning i halsen. Vågar inte riktigt tänka på varför det går så bra med egenodlade äpplen gentemot de man köper i butiken.

Gillar inte rabarber så värst. Men har en buske som växer som jag vet inte vad. Den är dessutom avplockad en gång redan i år.

Den svarta vinbärsbusken är också större än på flera år.

Den röda vinbärsbusken (till vänster) mår också bra i år. Ser att det är bär på gång.

Det är så frodigt och grönt just nu ute. Önskar att man kunde stanna tiden.