Ser ni vad detta är? Det är pälsbollen Igor som ligger bredvid mig i soffan. Det var igår kväll när jag kollade på EM-fotbollen. Ibland kommer han och myser med mig.

Gullregn i skogen. Såg dem under min promenad idag. Gillar dem.

Försöker ta in här och nu. Fötterna i jorden. När jag blickade upp mot himlen så tänkte jag på evigheten och min längtan att fara vidare. Men det är jorden som gäller ett tag till. Här och nu med tankarna på jordighet.

Idag nådde jag mitt mål att gå ner till rondellen.

Målet var att köpa jordgubbar men det åkte med lite hallon också.

Tog sedan en helt annan väg tillbaka. Gick via Ekeby och vid Fyrisån. Syrran ringde i hettan så jag glömde nästan bort att njuta av naturen. Varmt var det och jag passerade Storvretabadet. Där fanns det ett litet glasstånd och jag kunde inte låta bli att köpa en glass. Vill ju stödja också.

Vet inte riktigt vad det är, men jag tror jag är inne i någon form av depression. Har svårare än vanligt att hitta ljuset. Det är tufft i vanliga fall. Försöker härda ut, förstå varför och acceptera det jag känner även om det är svårt ibland. Vill bara rusa vidare med distraktionen som tyvärr senaste veckorna blivit att äta sådant som inte är bra för mig. Som gör att jag går upp i vikt lite hela tiden. Försöker bryta detta men när kvällen kommer så är det svårt och ibland är jag knappt medveten vad jag stoppar i mig. Det går liksom på autopilot och då är det bästa att inte ha något hemma.

En fin och härlig högsommardag med 26 plusgrader.