Igår var det studentfirande på flera håll bland grannarna. Närmaste grannen hade ballong på plats. Förväntade mig mer ”liv” än vanligt men det var lika lugnt som vanligt. Ja om man inte pratar om ljuden ovanifrån som kommer och går olika tider på dygnet.

Fantastiskt väder idag! Sommaren är här och graderna visar 25 plus. Så härligt att kunna sitta ute på morgonen med fikakoppen och lyssna på fåglarna. I morse var det väldigt lugnt överallt och det tackar jag för.

En promenad var givet i denna fina tid. En timme och en halvmil senare så satte jag mig åter på baksidan och ”pressade” lite. Så skönt. Älskar värme och sol. Fortfarande väldigt tyst och lugnt i omgivningen.

Ringde yngsta dottern och pratade om ditten och datten. Har bestämt mig att ringa henne åtminstone varje lördag för att uppdatera mig om läget. Yngsta sonen är hos sin mamma nu så det är lite ensammare än vanligt. Kanske skulle han komma nästa vecka, vi får se.

Kämpar som vanligt med tankarna. Försöker acceptera och inte låta det negativa styra alltför mycket. Då är det bättre att var neutral istället. Gamla tankar och gamla så kallade vänner poppade upp och jag förundras själv över hur arg och ilsk jag fortfarande blir över vissa handlanden trots att det nu gått flera år.

Brinner så för lejonen i Sydafrika GG Conservation och denna fina bild fick jag när jag höjde mitt månatliga bidrag till dem. De är i dagsläget 77 lejon som lever tillsammans på 1000 hektar.

Vet inte varför, men de berör mig väldigt mycket och jag skänker som sagt en rejäl slant varje månad till dem.

Mer då? Inte mycket i pipen. Fortsätter att jobba hemifrån åtminstone fram till den 20 juli, sen får vi se. Andra sprutan tar jag den 29 juni och sen tre veckor på det. Jobba och göra det bästa av varje dag. Umgås med Maja och Igor. Ta hand om mig själv så gott det går.