Maja fyllde 6 år den 11 maj. Hon gratulerades med handskalade räkor och kyckling. Hon står mig så kär och jag är så glad att ha henne i mitt liv. Grattis fina Maja!

Tid av reflektion och konstateranden. Släppa taget även i tanken och lita på Universum. En process som tar många år och kanske liv. Men jag nosar på någonting annat nu. Det känner jag.

Bilden lånad från Madonnas instagram 11 maj 2021

Slås återigen av hur lite jag förstår Madonnas jakt på rynkfrihet och detta med att se så ung ut som det bara går. För mig har hon alltid varit en klok och intellektuell själ som dessutom gjort bra musik, men nu förstår jag inte så mycket längre när det handlar om jakten på rynkfrihet.

Vad gör att hon är så rädd för att åldras? Alla vet men ingen säger ett dugg när jakten på rynkfrihet gör att hon ser allt märkligare ut. Är målet att vara helt konserverad innan döden utan en enda rynka? På bilden är Madonna 62 år gammal. Behöver jag säga mer? Det är tragiskt att stå på sidan och titta på när en av mina största musikaliska idoler gör så här emot sig själv. Plastikoperationer, boxox och fillers istället för att skapa ny musik? Vad är det för föredöme?

Hon kommer aldrig att sluta jaga ungdomen och ett ansikte utan rynkor. Hon som för mig varit ett föredöme på så många plan, är i detta att man ”duger som man är” totalt motsatsen. Jag förstår det inte bara att hon liksom inte kan släppa taget och bara vara den fantastiska själ som hon är på många andra plan.

Madonna fyller 63 år den 16 augusti.