Idag blev Maja klippt på grund av tovor. Dessa är svåra att komma åt i vanliga fall och jag kände att Lillyvet var enda chansen för att få ordning på detta.

Maja blev sövd och var efteråt ganska vinglig, men det gick fort över.

Nu får vi hoppas att hon klarar sig till sommaren och inte fryser så mycket på underdelen av kroppen.

Lillyvet hjälpte mig även förra året när Maja tvingades till en klippning på grund av tovor. Hon gav mig också lite uppfodrande ord om att det är dags att vaccinera dem båda samt chippa dem istället för att ha halsband med plinga. Plingan är inte bra för katten i längden av alla ljud den för.

Sen måste jag sluta med att ge dem skinka och då främst Maja. Nu fick jag svart på vitt att det inte är bra för katter eftersom det är så salt och att det kan bli problem när de blir äldre. Hon tipsade istället om rå köttfärs och det första jag gjorde efter att hon gått, det var att införskaffa lite köttfärs.