Fick ihop över 14 000 steg idag och 8,8 km i det underbara vädret. Tio plusgrader och blå himmel. Men sen sprack det igen med en chokladbit…

Tog mig till Fullerö hage igen. För 10:e gången så filmade jag lite och nu har jag valt att fixa en spellista med alla filmer från stadsdelen som växer fram norr om Uppsala. Första filmen är från mars 2017. Här kan du kolla in alla filmerna.

Det som inte kom med i filmen tog jag bilder av och de kommer här:

Bilderna föreställer högst upp från vänster: Trafikplats Fullerö, Rasq närbutik, bilverkstad Mekonomen (som flyttade in i januari 2021), stadsdelarna inom Fullerö hage, Slättö, Tallbacken, BoKlok Staturnus samt BoKlok (sista bilden till vänster som var nytt för mig).

Mycket mer är på gång. Det planeras för bland annat fler bostadsrättshus under namnet Klippsvalan, en restaurang samt än fler bostäder från Mecon. Ett till förskola, skola samt äldreboende och en företagspark finns också i planeringsstadiet.

På sidan ”En stadsdel växer fram” kan du även se vad som byggts och är klart.

När jag passerade Skogsvallen kämpade de med att behålla en liten skidbana för entusiasterna av den lilla snö som ännu inte hade smält bort. Inte många meter kvar nu och inom ett par dagar så är det nog barmark även där.

”KlotJohan” är mitt förnamn. Och jag har ingen kraft att göra någonting åt det så det är bara att fejsa faktumet. Satt en lång stund på baksidan och solade idag. Så skönt och det som är den stora fördelen med att bo där jag bor. Så fort värmen kommer så är det bara att ställa ut en stol och njuta av ljuset och värmen från solen.