I mer än 12 år har jag nu bott där jag bor och min baksida, den har jag alltid fått sköta om själv. Bostadsrättsföreningen har fixat de gemensamma ytorna under åren, men i år var det annorlunda, då hjälpte de till med ännu lite mer.

För en tid sedan ringde de på min dörr och frågade om jag ville ha hjälp med mina äppleträd på baksidan. För mig var det ingen tvekan om att jag ville ha hjälp och idag tog de bort det halvruttna äppleträdet mitt på tomten.

Ett äppleträd har jag nu kvar och de beskar det åt mig. Tycker det blev riktigt bra. En fin gest av bostadsrättsföreningen att de i år även hjälpte till på min tomt med det som jag själv inte hade klarat av och då menar jag främst att ta bort det ena äppleträdet.

Inte nog med att de hjälpte mig på baksidan utan samtidigt var det andra grabbar på framsidan och beskär buskarna rejält. Det var också första gången vad jag minns sedan jag flyttade hit 2008, att de beskars så rejält som det nu gjorde.

Det ska bli spännande att i vår se hur det kommer att se ut både på fram- och baksidan. I dessa tider är det lilla det stora. Det lilla blir det intressanta när så mycket annat står stilla.