Idag hade hela arbetslaget en teamdag i stadsträdgården i Uppsala. Vädret var ok och även om regnet hängde i luften klarade vi oss utan att bli blöta. En liten stund mitt på dagen tittade till och med solen fram.

All aktivitet skedde utomhus på grund av pandemin och för att så många som möjligt skulle kunna delta. Vi hade flera gemenskapspass där det handlade om att bygga samman teamet efter det att pandemin startade. Under flera månader har nu många arbetat hemifrån och detta lär väl pågå ett tag till.

Två sanningar och en lögn hette en övning där jag bidrog med vandring i katakomberna i Rom, rida islandshäst på Island och flyga helikoptertur över Hollywood.

Det var mycket rörelse under dagen. En tipspromenad runt hela stadsträdgården gjorde att benen fick sitt och dagen avslutades med kubb. Tycker det var roligt att vi fick göra sådana här saker tillsammans efter att knappt ha sett en del på flera månader.

En annan rolig grej var att vi ställde oss alla på ett led med ryggen mot varandra med ett par meters avstånd mellan varje person. Den första i ledet gjorde vissa rörelser som den skulle visa den närmaste, utan att de andra fick se. Sen gjorde varje person sin tolkning av dessa rörelser till sista personen i ledet och det var intressant att se hur det skiftade fram och tillbaka. Tillslut var det ändå ganska lika mot hur det såg ut från början.

Det blev en bra och fint genomförd dag av de i teamet som hade anordnat aktiviteterna. Vet inte om jag inte är van att vara ute så mycket (;-) eller vad det berodde på, men när jag kom hem somnade jag direkt en stund i soffan. Det var välgörande. På det personliga planet fungerade teamdagen ok och jag vågade lite mer än tidigare kände jag. Men Rom byggdes inte på en dag utan kanske på en hel livstid, vad vet jag?

Vilken lögnen var? Detta med att flyga helikopter över Hollywood har jag ännu inte gjort… jag har visserligen varit där med en kompis, men det var väldigt länge sedan… 1987 flygluffade vi över stora delar av USA och hamnade också i Hollywood på ett sjaskigt motell där det hände både det ena och det andra…. men det är en historia som hör min livsbok till (:-). En bok som jag alltmer känner att jag måste bearbeta om när ork och tid finns.