En tidig morgon på väg till jobbet.

Nu har jag tre veckors semester. Har jobbat på kansliet sedan 6 juli med en dag varje vecka hemifrån. Två veckor i juni när högsommarvärmen härjade som värst hade jag två veckors semester och nu är dag alltså dags igen. Det är verkligen blandade känslor som jag nu kopplar ur jobbdatorn fram till sista augusti.

Igor och Maja

De fungerar mycket bättre ihop nu, Igor och Maja när de är utekatter båda två. Men jag ser dem inte så mycket nu under den här perioden. De kommer in och äter ett par gånger om dagen och har jag tur så vill Igor gosa lite i soffan en stund på kvällskvisten. Annars så ser jag dem knappt.

Maj och Igor vid matskålarna.

De trivs med sin lilla skog på baksidan. De trivs med att gå fritt och inte behöva vara inne. Det märks på dem båda två. Igor har blivit lugnare och mer trygg i sig själv.

Rosa blommor på jobbet.

Tre veckors semester alltså. Med få saker på agendan. En begravning och en behandling (rosen) är det enda fasta. Tala om verklig hemester för mig. Men det är ok. Jag är liksom lite vilse i tankarna nu efter att barnen flyttat ut. Behöver nog tiden att tänka på min framtid. Tittar efter lägenhet varje dag men hittar ingenting som känns ”rätt”.

Men det är ok som det är ändå. Vilar i det och försöker inte dra iväg i tankarna till platsen som inte gör att jag kommer framåt.