Undersökning: COVID-19 (SARS CoV 2) IgG antikroppspåvisning
Analys: Serum-SARS COV-2 IgG CMIA
Resultat: Negativ

Det var som jag trodde, jag har inte antikroppar vilket betyder att jag inte haft corona (covid-19). Hade blivit mycket förvånad om så hade varit fallet. Men nu vet jag i alla fall. Så det är bara att fortsätta med att vara försiktig, hålla avstånd, tvätta händerna och undvika folksamlingar både på buss och i vardagen.

Fantastisk morgon.

Fin morgon när jag var på väg till bussen för att ta mig till kansliet. Idag var det ganska lite människor som skulle in till stan. Lunchen tillbringade jag vid åkanten med inköpt smörgås och en banan. Undviker alltför många människor. Tog en promenad vid ån och det var mer folk än jag trodde.

Många tankar nu kring saker och ting. Stora beslut eller förstorar jag bara allt? Rädslan är en realitet men ändå vet jag att den är helt tagen ur någonting som tillhör det förflutna.

Den finaste rosenbusen på många år. Så många rosor.
Åmande Maja.
Igor är en frigående katt numera och han blir allt tryggare.

Mitt i sommaren och ändå har jag svårt att ta tillvara dagen. Vara i nuet.