Idag cyklade jag till C i Husbyborg. Vädret var underbart och det gick faktiskt bra att cykla 16 km dit och sen lika långt hem på eftermiddagen. Visst, jag hetsade inte utan tog det väldigt lugnt i värmen.

Startade tidigt och var på plats före C. Men det gav mig lite lugn och ro att gå runt och kolla lite på blommor och odlingarna.

C har haft kolonilotten och stugan sedan 1984.

Det var roligt att träffa C och han hade en liten gåva till mig. Fat Burner tyckte jag var lite roligt att få…hehehe… ska ge det en chans och se om kilona minskar.

C säger att det fungerat på honom och jag tycker faktiskt att det syns. Men vad som är vad det vet man ju aldrig och dessutom är det någonting som tar tid innan det märks. Uthållighet är ju något jag försökt med många gånger och ibland lyckats, så varför ska inte detta funka. Jag ska ge det en chans som sagt.

Fat Burner är en örtbaserad tablett med yerba mate i kombination med wakame (brunalg), knöltång, svartkummin och grönt te. Det låter ju nyttigt och bra i alla fall (;-).

Jag fick en månadsranson och han hävdar bestämt att om jag tar en tablett till lunch och en till middag så ska någonting hända under denna månad. Tyvärr har jag inte längre någon våg hemma men jag har tagit mått på midjan i alla fall för att se om det kommer att bli någon skillnad på gubben. Tummen upp för Fat Burner!

Som vanligt mycket härliga blomster i Husbyborg. Vet inte vad blommorna heter, men de är fina att titta på.

Är glad att jag kom iväg idag. För ibland är det bara att köra på och inte tänka så mycket. Det var roligt att sitta några timmar med C och ”tjööta” lite.