Igor är ute!

Igor på baksidan nu ikväll.
Tidigare idag, Igor ute i gröngräset.
Maja och Igor en kort stund på samma stol på baksidan.
En trött Igor igår efter att ha varit ute stora delar av dagen.
Årets första jordgubbar heter rumba. Från Abraham Hill
Två dagar av cykeltur på förmiddagen i strålande väder runt byn.

Han har varit så duktig Igor. Utekatt på tre dagar och det går så bra. Han kommer och går som Maja nu. Var lite orolig för att han skulle dra iväg och första gången i förrgår var han ute i fem timmar. Men sen har det blivit ett par timmar åt gången och ikväll håller han sig på baksidan och kommer och går hela tiden. Det är så skönt att det fungerar detta nu för jag har oroat mig en hel del för Igor och att han skulle ”dra iväg” vilket alltså inte har hänt.

Två dagar av cykeltur, mot Fullerö backar en dag och Fullerö hage den andra. I strålande solsken och jag försökte verkligen njuta av varje minut på cykeln. På vägen hem i går såg jag att ett jordgubbstånd hade kommit upp vid rondellen. Kunde inte låta bli att köpa två lådor även om priset var högt, men jag var så sugen. Märket rumba från Abraham Hill, så gubbarna från Ulva har inte kommit ännu… men dessa var så söta och goda.

Morgonfika två dagar nu tidigt på baksidan. Det är fanimej det bästa med hela sommaren. Att sitta där med sin kopp och bara lyssna på alla ljud. Det är sommar för mig. Helt tyst förutom på det naturen bjuder på.

Inte riktigt här men ändå. Någon annanstans men ändå inte. Men det är ok. Det är liksom vägen som ska vandras.