Tips i dessa tider:

Podden HEJ
Helena Bergström, Emma Bucht och Johan Rheborg pratar om livet och det som kommer spontant. Podden saknar helt en röd tröd vilket jag tycker är befriande på något sätt. För att komma bort en stund tillsammans med HEJ!

Rocketman (2019)
Fick en helt annan bild av Elton John efter att ha sett denna film. Igenkänning och berörande i djupet. Betyget 9 (10) var det länge sedan en film fick av mig. Rekommenderas!

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst (2015)
En av de mest spännande och intressanta dokumentärserie som jag sett. Otäck men så fascinerande huvudperson gjorde att jag sträcksåg serien som innehåller sex avsnitt. Kunde liksom inte sluta att titta.

Eva Dahlgren – En liten sång om flykt
Vemodigt och så berörande. Eva Dahlgrens bästa sång på många år går rakt in.