Snart har Igor varit hos oss i en månad. Han är verkligen en tillgång i familjen. Social och nyfiken. Får fart på både mig och Maja, Det är helt klart mer ”action” i huset när Igor är på bushumör. Drömmer dock fortfarande om bilden när de sover nära varandra. Vi får se om det någonsin kommer att ske? De accepterar varandra, de busar ibland och de äter ihop. Det är vackert så.

För andra gången var jag i början av veckan till min nya terapeut. Hon har sin mottagning på Södermalm i Stockholm och jobbar på ett litet annat sätt än med tidigare terapeut. Det tar djupare men jag känner mig redo även om tankarna innan och då speciellt de mörka försöker stoppa tågresorna söder ner. Men se. det ljusa är numera starkare än det mörka! Halleluja på det! (;-)

Det enda jag tycker är bra med snö som kom igår och minusgraderna är att Maja är inne mer. Tyvärr har hennes päls i år tvingat mig att ta kontakt med veterinären. Hon har så mycket tovor på vissa ställen och jag varken kan eller får ta bort dem. Har inget val och de oförutsedda utgifterna hopar sig inför julen.

Att november är mörk och jävligt, det vet vi sen gammalt. I år känns det som om solen inte visat sig en enda dag, men idag ser det lovande ut. Så gubben ska ut och gå, den saken är klar.

Fika på Landings med Anna.

Exkroken bjöd på Landings och hade med sig en liten present i torsdags eftersom jag bytte siffror förra veckan. Sådant uppskattas och jag är väldigt glad att vi två ändå kan ha en sådan fin kontakt trots rådande omständigheter.

Vi pratade en del om julen och varför det i år kommer att bli på ett annat sätt än tidigare. Personligen blir jag mest frustrerad över oförmågan hos vissa att se sin roll i den uppkomna situationen. Agerandet är omoget och så svårt för mig att förstå efter alla år. Ja, ja… det är som det är och jag är som sagt var glad över att A och min relation är intakt trots allt. Vet att barnen uppskattar detta.

Tankarna räcker liksom inte till för bloggen som förr. Upprepningar och ett liv baserat på acceptans och att bara vara är kanske inte så roligt att skriva om hela tiden. Det mesta som händer i mitt liv just nu pågår i mitt inre och mycket av detta kan jag inte ens sätta ord på. Därav de glesa uppdateringarna på bloggen.

Det finns ju ett liv utanför bloggen. Faktiskt… (;-)