En vecka av mod och försök till att vara en jasägare än motsatsen. Som vanligt slutade det med att jag spände bågen för hårt och föll. Men jag glömmer det jag grejade och faktiskt gjorde. Som vanligt så kommer det negativa först. Inte lika direkt som förr, men ändå.

Det blev för mycket helt enkelt. Bara att inse att viljan finns där, men orken är begränsad. Min ork är inte som förr och den orkar inte en hel dag längre. Måste vila och glömmer jag det då blir det inte bra. Minnet sviktar och jag orkar inte tänka. Vet ju det, men ibland vill jag mer än jag orkar. Måste hushålla och noga välja vad jag vill göra. Allt som jag vill orkar jag inte helt enkelt.

Att exponera mig för människor som jag inte känner är en sådan sak som tar kraft. Spänner mig och tror en massa innan för att sedan egentligen inte bry mig när det väl inträffar sådana situationer. De där hjärnspökena kan verkligen ställa till det för mig. Vet ju också någonstans att ingen bryr sig om mig på det sätt jag tror. Alla är så uppe i sitt hela tiden.

E på jobbet kommer mig allt närmare. Vågar berätta mer och hon stannar kvar. Gillar henne på något konstigt vis som är svårt att applicera på tidigare relationer. Försiktig men samtidigt rakt på. Vi har många intressanta beröringspunkter, den saken är helt klar. Gillar hennes sätt mot mig. Hon har inte varit så länge på jobbet så jag har inte känt henne så länge men ändå känns det som om vi känt varandra i evigheter. Lite läskig men samtidigt häftig känsla. På denna korta tid har hon varit till väldigt stort stöd för mig att våga lite till.

Det fungerar. Det är ok. Livet är på detta viset och det accepterar jag. Vardagen är just vardag och i det är jag som tryggast.

Måste ju avsluta med några bilder på fina Igor. Killen som förgyllt vårt liv sedan den 3 november. Han är verkligen speciell på många vis. Det är nog därför jag är förtjust i honom, att ingen kan bestämma över honom helt. Han är Igor helt enkelt:

Nyfiken på mycket:

Han gillar fotboll, precis som Maja:

När jag sitter i soffan kommer han ofta. Vill gosa en stund. Det gillar jag mycket. Fina Igor.