De har gjort en sådan fin film Java Whiskers om grupp 3 på kattkaféet. Den måste ni se och gubben skymtar förbi när Igor åker med mig hem:

Sen skickade de en film till mig som bara handlar om Igor och som låg i deras flöde på Instagram. Det är en hyllningsfilm till fina Igor och jag har fått tillstånd att publicera den på min YouTube-kanal:

Är så tacksam mot syrrans sambo M som skjutsade mig. Det underlättade väldigt mycket och Igor var så lugn i bilen. Jamade ingenting och var helt lugn.

När jag kom hem från jobbet idag ville Igor helt plötsligt gosa när jag hade vilat i soffan en lång stund. För första gången riktigt ordentligt och det var så mysigt.

I går när han kom låg han en stund i sonens säng. Han är känslig och försiktig. Håller mest till i mitt rum, men gör sina utflykter ibland i andra rum. Han och Maja går om lott till maten. Igor går på lådan direkt och är så duktig.

Nyfiken i perioder och vill se sig omkring. Hans päls är så mjuk och fin.

Igår var de riktigt nära vid vissa tillfällen, Igor och Maja. Idag har de som sagt mest undvikit varandra och Maja har varit ute ganska mycket. Igor tar det lugnt och är försiktig med det mesta. Maja värnar sitt revir och Igor respekterar det. Det går sakta men säkert framåt.

Filmade lite igår som ligger på mitt instagram. Du hittar det här och här. Just nu ligger Igor på grabbens datastol och sover. Det känns som ett framsteg att han känner sig trygg i hans rum. Han är så välkommen älskade Igor. Fortsättning följer…