18 grader och sol. Var det sista dagen med sådan värme för i år? Känslan är att nu går vi mot kyla, mörker och en natur som dör.

På min promenad var mycket grönska kvar. Men nu kommer det nog att gå undan med bladverkens död. Höst för mig har alltid varit mörker, kyla och död. Vet vad som väntar och finner ingenting positivt med de månader som nu står inför dörren.

Har blivit helt besatt av en låt. Det var länge sedan jag var på detta viset, men Hollywood’s Bleeding med Post Malone är ett mästerverk. Så otroligt bra låt. Känslan är enorm och jag får inte nog. Så otroligt bra på alla sätt och vis. Blir nog en av årets låtar för mig. Helt galet bra!

Försöker läsa, försöker att vara snäll emot mig själv, vilket tyvärr ofta slutar med fel slags snällhet av ostkrokar, engelsk konfekt och sen ångest för att jag tröstar mig genom att stoppa i mig skit och inte ringer det där samtalet istället. Flykten från livet och det som verkligen är tar sig olika sorters uttryck och fortfarande väljer jag ibland att stoppa i mig för att den vägen döva det jag inte grejar med interaktion och att ta fajten. Samtidigt orkar jag inte hur mycket som helst. Så är det och kanske kanske är detta på rätt väg trots allt, men jag tvekar varje gång det slutar som det gjort ikväll. Det sker inte lika ofta nu som tidigare. Sen tröstar jag mig ändå lite med att jag åtminstone inte åsamkar mig några baksmällor längre. Alltid något.

Nu spelar jag ”Hollywood’s Bleeding” ytterligare en gång och försvinner in i den världen en stund…