Gick drömmande på Luthagsesplanaden i Uppsala. Fast samtidigt, ständigt bilar och oljud utanför husknuten. Man måste vara halvdöv för att stå ut med det på permanent basis.

Det finns ett ställe att ta mig till när jag inte har orden eller förmågan till någonting. Min mammas och morfars symboliska gravplats finner jag ro genom att besöka. Det har blivit så och då speciellt på senare år.

Gravplatsen såg precis ut som den gjorde när jag lämnade den sist, vilket var den 21 juni. Så det var bara att rensa bort allt ogräs så gott det nu gick.

Toppade sedan med två höstaster som var mer lila än vad bilderna visar.

Hos mamma och morfar satte jag mig en stund och liksom bara var. Det var skönt att vara ”hos” mamma idag.

Gick efter ett tag tillbaka in mot de centrala delarna. Gillade blomsterarrangemanget vid Uppsala domkyrka.

Burger King lanserade sin växtbaserade burgare Rebel Whopper den 14 juni i alla restauranger i Sverige. Har varit nyfiken att testa den och idag blev det av. För mig som undviker kött sedan flera månader tillbaka är den perfekt att beställa istället för de traditionella hamburgarna.

Huvudingredienserna i deras växtbaserade burgare är sojabönor, veteprotein, solrosolja, (kokosolja respektive rapsolja), stabiliseringsmedel samt naturliga aromer.

Den kändes något torrare och hade en liten bismak av någonting som jag har svårt att säga vad det var. Det kan ha varit en tillfällighet, så därför ska jag testa en ny Rebel Whopper snart igen för att se om resultatet blir detsamma. För mig som icke köttätare är det dock ett fullvärdigt alternativ trots allt, vilket nog gör att jag återigen kan äta på en Burger King-restaurang.

Låt ljuset nå igenom lite mer i morgon. Nyfikenhet, lust och driv att orka en dag till.