Nu var det nästan 9 månader sedan jag besökte Fullerö Hage. Hög tid alltså att ta sig en redig promenad och ta lite bilder och filma en snutt. Jag har varit där flera gånger under åren för att dokumentera. Se länkar nedan.

En biltvätt Rasq och en bensinmack finns nu vid infarten mot väg 290.

På höger sida när man går mot själva bebyggelsen så är det fortfarande grustag och uppgrävt men inget spår av något bygge ännu.

Kometvägen. Gång- och cykelväg till vänster och bilväg till höger. Vägen ansluter till väg 290.

Flerfamiljshus i fyra våningar med lägenheter i storlekarna 1-4 rok på Meteorvägen.

Längre upp på Meteorvägen ligger sedan i augusti 2018 Molnets förskola. Den ligger precis i kanten av skogen och har plats för 144 barn i förskoleåldern.

Slättö förvaltar husen på adress Meteorvägen 2-22 som innehåller 137 hyresrätter. Längst ner till vänster rondell ut mot Kometvägen där biltvätt och mack ligger.

På baksidan av Meteorvägen är det asfalterat med parkeringsplatser.

Längs Meteorvägen 26-32 ligger bostadsrättsföreningen Tallbacken 1 som stod klart för inflytt i april 2018. 

Husen tillhör bostadsrättsföreningen Hussvalan på Stratusvägen. De är 42 bostadsrättsradhus som består av ekfasad. Tror att gångvägen mellan husen är från i år.

Flera av de tjusiga vita villorna på Cumulusvägen var inflyttningsklara redan hösten 2017. 22 tvåplansvillor i kvarteret Stensvalan är nog det område som kommit längst när det handlar om hur det ser ut utanför huset med tomten och trädgården.

Precis bredvid Hussvalan har det varit sex tomter till salu sedan förra året och vad jag kan se är det ett hus som kommit på plats. För övrigt ser det nästan likadant ut som för nio månader sedan.

Fjädermolnsvägen ner mot Cumulusvägen till vänster och Stratusvägen till höger.

Visningsbod som mäklare använder för att sälja kåkar i området Trädgårdsterassen. 39 bostäder i tre olika varianter, alla med två våningar planeras. Hittar dock inget datum när husen ska vara klara och vart de ska stå framgår inte heller riktigt.

Till höger går Snömolnsvägen ner mot i dagsläget ingenting. Det är bara en asfalterad väg som tar slut. Fullerö Hage borde där kunna bindas samman med södra Storvreta. Kommunen har planer för framtiden, men det kommer att ta flera år. Beslut om detaljplaner tas under 2021 och sen tar det säkert ett par år till innan någonting är klart.

Stackmolnsvägen och grått hus i två våningar.

Detta område heter Boklok Saturnus och ligger lite upphöjt i övre Fullerö Hage.

Många brevlådor är det. Brevbäraren måste vara på alerten så kuverten hamnar i rätt låda.

Vilken insyn det är i radhusen Panghus som ligger längst in i Fullerö Hage, här till höger i bild. 52 bostadsrättsvillor om 116 respektive 136 kvadratmeter och alla är idag sålda.

Boklok Saturnus på lite håll.

Dessa vita radhusvillor tillhör också Panghus och ligger i dagsläget längst in i Fullerö Hage. 

Tycker om att fota och filma Fullerö Hage och se utvecklingen. Nu har det väl inte hänt så mycket (som är synligt i alla fall) sedan jag var på plats sist, men det är ändå kul att dokumentera och spara för arkivet.

Den dagen det kommer en livsmedelsbutik eller restaurang kommer stadsdelen att leva upp. Man känner att det saknas någonting just nu.

Tror att det inom en 4-5 år kommer att vara en levande och mycket fräsch del av Uppsala. Förhoppningsvis får även UL in en linje som går igenom Fullerö Hage för pendlarna. Idag har de en bit att gå till busshållplatsen på väg 290. Tyvärr misstänker jag att det inte blir någon förändring förrän en huvudväg fixats mellan södra Storvreta och Fullerö Hage. Dit tror jag det är flera år.

Detta är min sjätte bloggpost om Fullerö Hage och min åttonde filmsnutt.

Bloggat om Fullerö Hage
17 november 2018
10 juli 2018
14 april 2018
21 januari 2018
16 mars 2017

Filmer Fullerö Hage
5 augusti 2019
17 november 2018
10 juli 2018
14 april 2018
20 januari 2018
4 november 2017
16 september 2017
17 mars 2017