Veterinären konstaterade att Felix hade ont där droppkatetern satt vilket gjorde att det inte blev något dropp idag. På den andra frambenet gick det inte heller på grund av för många stick sedan tidigare. Så idag blev det sprutor med dropp istället. De är inte lika bra som vanligt dropp, men bättre än ingenting.

Felix är alltmer otålig och protesterar alltmer när vi går till veterinären. Idag fick vi vänta en stund och då ville han prompt ut från kattburen. Det är ett friskhetstecken att han är mer aktiv idag än för några dagar sedan.

Detta var det tionde besöket hos veterinären. Åtta gånger har Felix fått dropp och vid de två andra tillfällena andra behandlingar som ska underlätta hans tillfrisknande. Idag fick jag med mig någon slags olja som jag ska blanda i hans mat eftersom han har trög mage. Dessutom fick jag salva för det framben där sticken blivit för många och där Felix nu har ont. Veterinären avslutade dagens besök med att ge honom en vitaminspruta. Benen måste vila nu och nu blir det inget dropp på ett tag.

Vi ska ha kontakt med veterinären och se hur det går nästa vecka. LillyVet släpper inte Felix, vilket känns skönt.

Just nu är Felix ute. [Instagram] Det gör mig glad att han orkar med detta, trots alla behandlingar och umbäranden han utsätts för. Man får ju heller inte glömma att han har en kropp som en 75-80 åring i mänskliga år trots att han bara är 15 år. Det är kattår som räknas lite olika beroende på vilken sida du besöker, så det spelar ju också in på Felixs mående. Allt beror inte bara på njurarna, även om det är huvudproblemet just nu.

Varje dag med en fungerande Felix är en seger. Det är så jag ser på det. För mig skulle det vara ett mirakel om han får uppleva sin 15 årsdag den 15 augusti. Klarar han sig dit, vilket alltmer tyder på, då blir jag väldigt glad.