Den sjunde (och sista) droppbehandlingen gjordes ikväll hos LillyVet. Nu kan de inte göra mer för Felix. Han måste nu börja behålla vätska själv för att detta ska gå vägen. Mellan dagens behandling och gårdagens hade han tappat lite för mycket vätska för att det ska kännas ok, vilket är oroande. Detta trots att jag givit honom vatten med sprutan.

Har nu pratat med barnen om allvaret i situationen. När jag jobbar de närmaste dagarna måste de ge Felix vatten med sprutan när inte jag är hemma. Han måste få i sig vatten kontinuerligt. Mat är också viktigt men vatten är livsviktigt.

Fungerar det inte trots detta, så har vi ändå gjort allt vi kan för Felix och i det kan jag känna en ro, En ro att vi gjort allt för vår älskade Felix.

Var till Vilya Veterinärklinik på Lästmakargatan i Uppsala för att köpa in mer specialmat som är bra för njursjuka katter. Ytterligare tre olika sorter inhandlades. Har redan hunnit att testa en på Felix, men den funkade inte heller. Dock gillar Maja maten…

I morgon har det gått en vecka av intensivvårdsbehandling för Felix. Det som kan göras har nu gjorts och nu hänger allt på Felix själv och om hans njurar orkar vidare en tid till i detta jordeliv. Felix klarade av intensivvårdsbehandlingen. Nu gäller det för Felix att klara av fortsättningen utan mer dropp.

Jag ber om kraft till Felix de närmaste dagarna. Om att han orkar och kan vara med oss ett tag till. Älskade fina Felix!