Den här fredagen har varit hemsk. Har oroat mig så mycket för Felix att jag själv börjar få kroppsliga känningar. Kan man bli sjuk i kroppen av oro?

Felix mår inte så bra och det syns att han mår illa. Idag har han sovit mest hela dagen och en gång under eftermiddagen tvingade jag fram honom och då åt han lite på fisken och drack lite vatten, men det är så lite. Dessutom luktar han fortfarande illa i munnen av sjukdomen och dreglar en del av sitt illamående. Sen har han inte spunnit idag, vilket också är ett tecken på att han mår riktigt dåligt.

Mera dropp för Felix idag.

Under hans fjärde droppbehandling hos veterinären konstaterades att han inte behåller så mycket vätska som han måste för att det här ska gå vägen mellan behandlingarna. Njurarna kommer inte riktigt igång som de ska och det oroar mig väldig mycket. Jag måste ge honom en spruta med vatten en gång i timmen nu för att hålla igång flödet av vätska och den vägen kanske få igång njurarna.

Veterinären vill verkligen rädda Felix. Hon sa åt mig att komma med Felix även i morgon för en femte omgång med dropp. Hon vägrar att ge upp om Felix och jag är så tacksam för detta, även om jag ibland närs av förtvivlande tankar. Älskade Felix!

Den piggaste stunden idag var när vi kom hem från veterinären och Felix hoppade upp på köksbordet. Han åt även några räkor. Älskade Felix!

Sover dåligt, oroar mig, tittar till Felix hela tiden och har svårt att äta själv. Det är en mardröm för oss alla i familjen. Försöker fokusera på ljusen och hur det såg ut i början på veckan. Att Felix fortfarande lever vidare ett tag till just för att han får behandling. Det kan handla om dagar, men ändå. Jag är också helt övertygad om att veterinären vet vad hon gör och säger till om det inte finns något mer hopp. Att Felix inte behöver lida i onödan så att säga.

Ber om en förbättring och att njurarna kommer igång ordentligt. Ber om hjälp med att älskade Felix så få ytterligare tid här på jorden. Älskade Felix!