Dagen till ära så kommer här en dagsfärsk film på födelsedagskatten:

Maja har varit hos familjen sedan 21 juli 2015. Idag fyller hon alltså 4 år och det ska firas med extra fin skinka (vilket är favoriten) och en bit kyckling som kvällsmat.

Hon har nog lugnat ner sig en aning genom åren, eller så är det bara det att jag inte ser när hon busar. För hon älskar att vara utomhus och är numera en utekatt på heltid. På morgonen innan jag ska till jobbet släpper jag ut henne och sen när hon fått middag ska hon ut igen. Däremellan har Frida släppt in henne en sväng alltsomoftast.

För henne vore det nog inget roligt om jag flyttade in till stan. Hennes plinga höra på håll när jag ropar efter henne, då vet man att hon är på ingång. Hon är mer ute än inne numera och då speciellt på under vår- och sommarmånaderna.

Grattis älskade Maja på din 4-årsdag!

Relaterat
Maja fyller 3!