Fina, fina Maxi!

Han fattas mig oerhört mycket. Min älskade Maxi som lämnade mig och familjen för ett år sedan. Minns den hemska dagen som det var igår. Minns även dagarna innan då Maxi inte alls mådde bra. När veterinären konstaterade njursvikt och att det inte gick att rädda honom.

Ett år av tomhet och saknad. Tänker mycket på Maxi och har vid ett par tillfällen nästan känt honom fysisk när jag ska sova. En katt som för mig har betytt väldigt mycket på många plan, mer än jag kan beskriva och sätta ord på. Sorgen har förändrats idag till saknad och att jag tänker på honom med kärlek. I början gjorde allt bara ont och var smärtsamt.

Idag ska jag titta i den fina fotoboken som jag gjorde till hans minne och sen tända ett ljus.

Maxi 15 augusti 2004 – 20 april 2018

Maxi – du är så otroligt saknad.