Madonna mars 2019

Madonna Louise Ciccones betydelse i mitt liv är massivt. Har alltid gillat henne, men 1998 då brände det till ordentligt efter plattan ”Ray of Light” som jag ser som ett mästerverk. Sedan dess har hon varit min stora tröst i livet när det blir för mycket. Hon är jädra cool på mången vis och inspirerar mig även utanför musiken att kämpa vidare…

Hennes musik räddar liv. Många kör med andra saker, gurus, förebilder av allehanda slag, Jesus, Gud och jag vet inte allt… jag tar till ”Madge” när det kniper. Hon finns alltid där.

Suggestivt och häftigt – en version av en ny låt som kommer?
Häftigare version än den som släpptes på ”Rebel Heart”.
Ratad från ”Rebel Heart” vilket övergår mitt förstånd. En kanonlåt!
Älskar alla instagramklipp som lagts samman.

För alltid ”The Queen of Pop”

Vilken själ hon är alltså!