Skeppsbron, terapi & firande av 25-åring

Solen tog när jag satt och väntade på en liten träbänk på Skeppsbron.

Terapi med A. Vad skulle jag vara utan hennes klokskap och ord? Hon leder mig rätt, men jag vet att en dag ska jag klara av det själv. Idag pratade vi om att ”ta fram” lejonet i mig. Det sansade lejonet. Det jag behöver när lågheten tar sitt grepp över mina tankar.

Vandring genom Gamla Stan. Idag var det fint väder och plusgraderna var många.

Fick en liten stund över innan jag hade tid på terapin. Gick över gatan och satte mig på en träbänk på Skeppsbron. Riktigt härligt väder.

Som sagt, jag får kraft och orkar lite till efter att ha varit på terapin. En dag ska jag leda mig själv, men just nu är A väldigt viktig i mitt liv. Det går djupt ner nu, saker och ting. Oväntade känslomässiga reaktioner får sin förklaring hos A. Hon sätter ord på det jag inte klarar av i all villervalla av känslor. Det är på allvar nu. Ett helt annat djup i det jag är med om. Har nog aldrig gråtit så mycket som jag gör nu. Det är en rening i detta som inte funnits tidigare. En rening i det rena flödet så att säga.

Idag har vi firat min arbetsplats. Huset byggdes för 25 år sedan och jag har jobbat med en minnesfilm som visades. Det gick bra, ingen buade i alla fall…

Vi firade också med tårta. Tänk, för exakt 25 år sedan flyttade vi in och jag är fortfarande kvar. Vi blir allt färre från den tiden, men några fanns med och fikade tillsammans idag. De flesta anekdoter handlar om personalfester och då speciellt en som vi hade 2004, då huset gjordes om till Finlandsbåt… det var tider, det! (;-)

En mycket känslomässigt djup dag går mot sitt slut. Från ena sidan till den andra. Tankar som spökar, antaganden men även förstånd att stanna till och inte springa på första känslan och då speciellt efter terapin med A.

Avslutar med ren och skär njutning:

Har totalt fastnat i Darin och ”Hög”. Äntligen en härlig popdänga från grabben som blivit stor. Han firar själv 15 år i år som artist.