visdomstand

Tillförsikt och vetskapen om att detta är bra för mig. Att förebygga än komma in akut med gaddarna. Idag klockan 14 ska jag operera bort mina visdomständer och känslan är ok, trots allt. Men jag har tagit ledigt hela dagen idag från jobbet eftersom jag behöver lugn och ro innan.

Vad är det värsta som kan hända? Visst, det kan bli smärta, blod och nojor åt alla håll, men sen är det ju bara tiden som läker ut smärta och om jag måste sys. Det är liksom inte någon dödlig sjukdom som jag ska opereras för och för det är jag väldigt tacksam.

Höger visdomstand i nederkäken ska absolut tas bort, det vet jag. Men sen svävar jag på molnen eftersom jag faktiskt inte hörde vad läkaren sa… var lite borta i pallet en stund där eftersom det snurrade en del av beskedet att jag inte skulle bli sövd. Hoppas nu bara att jag blir rejält bedövad istället. Jag tar hellre smärtan efteråt s a s.

Ja, nu ska tänderna ut. Du som vill mig väl kan väl slänga iväg några positiva tankar till mig vid 14-tiden. Det skulle värma och det behöver jag i detta läge.


Relaterat

Hela tanden borta (120202)