120202

Huvaligen, det var en pärs detta. De kändes som om de håll på att såga av mig käken, Rötterna hade bundit sig och satt fast. Tiden bara gick och jag fick flera bedövningar ju djupare ner hon kom. Men tillslut så fick hon bort allt inklusive rötterna. Jag är sydd med flera stygn och har nu en värk som heter duga. Men denna tandläkare var också bra. Lugna och fina trots att jag spände mig som en fiolsträng.

Jag ska dubbla mitt intag av Ipren och tredubbla Alvedonen nu. 400 mg Ipren och 1000 mg Alvedon var 8:e timme. Ska på efterkoll nu på onsdag för att se att det läker som det ska. Så fort jag stoppar in en tandplåster så gör det nästan ondare men det sipprar fortfarande igenom lite blod.

Inget jobb idag och i morgon vet jag inte ännu. Smärtan måste ju lägga sig tillslut tycker jag ju… men vad gör jag om inte värktabletterna biter nu då? Då blir det tufft i några dagar, helt klart.

Men nu är HELA tandhelvetet borta i alla fall och jag får tänka positivt på det! Det är gjort nu i alla fall!!