Björklingebadet, Sandviksbadet eller Långsjön. Vet inte riktigt vilket som är det officiella namnet på badet i Björklinge, men dit for i alla fall jag och Clabbe idag. [YouTube]

2016-08-30 Björklingebadet

Det var inte mycket folk när vi kom dit strax efter halv tolv.

2016-08-30 Björklingebadet

Det var 22 grader i vattnet. Första vändan var det lite tufft att doppa sig, men den andra då flög jag i som en fetlagd delfin.

2016-08-30 Björklingebadet
2016-08-30 Björklingebadet

Vi pratade på som vi brukar göra och det som fastnade hos mig idag var detta om vårt medvetande och hur det faktiskt förändras med åren. Givande och intressant var det.

Clabbe bjöd på medhavd sallad och kaffe. Kiosken var öppen så jag fixade lite fikabröd till oss. Unnade mig också en 88:an… ja, jag har spårat ur totalt just nu. Men vafan… är det semester så är det. Kilona får tas bort senare…

160803_05

Det kom alltfler människor. Många verkar ha sena vanor såhär i semestertider och de flesta kom efter 14:00. Inte kändes det som om vi satt där i nästan fyra timmar! Tiden bara rann iväg.

Det blev en bra dag. Är glad att jag återigen gick emot de negativa tankarna som finns inom mig. Det var inte svårt egentligen eftersom jag mådde så pass mycket bättre i kroppen idag, men de finns där i alla fall och försöker “stöka till” det för mig. Det var roligt att göra en sådan här badvända med Claes även i år (vi åkte till samma bad 2015).

Försöker tänka att det är mycket bättre att säga ja än nej. Ja är ofta positivt och nej negativt. Åtminstone i min värld.