2016-07-29

Förmiddagen är min tid. Då orkar jag mest. Vill då ut och röra på mig.

2016-07-29

Återigen en fantastisk sommardag! Något blåsigare och lite svalare, men det var perfekt för en längre promenad.

2016-07-29

Mycket tas för givet. Just den här tiden sjabblar jag ofta bort. Den finaste tiden på året. Nu ska jag ut, åtminstone en längre sväng varje dag. Soffpotatisen motarbetas med alla medel och det har varit ganska lätt den här semestern trots allt.

Fullerö handel 2016-07-29

Fullerö handel var målet. Var dit en gång förra sommaren och tänkte göra en repris idag. Det brukar alltid se helt annorlunda ut varje gång jag är där.

Fullerö handel 2016-07-29

I år var inget undantag. Kände knappt igen mig. Mycket var förändrat och det är nu ännu större än vad jag minns det förra året, och då tyckte jag att det var stort!

Fullerö handel 2016-07-29

En sådan här elefant skulle jag vilja ha. De var urtjusiga där de stod och mös i ett hörn.

Fullerö handel 2016-07-29

De har mycket fina grejor i keramik, smide och jag vet inte allt. Priserna var delvis ganska humana också tyckte jag. Så jag slog faktiskt till på ett par keramiksaker.

Fullerö handel 2016-07-29

En i svart och en i vitt. Symboliskt värre. De hade också en i grått, men då blev det lite för mycket för mig. Det svart-vita får räcka just nu. Enklast så. Till det värmeljus med doft av citron… ska givetvis provtändas i afton när det skummat till sig lite ute.

Fullerö handel 2016-07-29

De har olika avdelningar. Till höger prylar för hallen.

Fullerö handel 2016-07-29

Alla dessa M. Även på Fullerö handel så dök de upp i rödaste rött.

Fullerö handel 2016-07-29

Här en helt ny sektion som jag inte minns med lampor i olika storlekar och former.

Fullerö handel 2016-07-29

De har ju en häftig trädgård också där man kan sitta och fika. Höll på att säga att den största behållningen var dessa fantastiska rosor. Så vackert.

Fullerö handel 2016-07-29

Massor av hundar  och några fåglar i keramik.

Fullerö handel 2016-07-29

Tjusig blomlåda.

Fullerö backe 2016-07-29

På vägen tillbaka var jag ju tvungen att gå in och titta på den nystartade godisbutiken i Fullerö. Tror den får svårt att bära sig om den inte bjuder på något extra eller har någonting utöver det vanliga. Vem tar sig hit för att köpa godis på lösvikt?

Till höger ligger en restaurang som såg riktigt inbjudande ut (samma ingång som till godisbutiken för övrigt). Det var inte så mycket folk där när jag tittade in. Den heter Kocken & Kallskänkan och erbjuder luncher baserat på husmanskost. De erbjuder också catering.

Fullerö backe 2016-07-29

Det finns nu också en obemannad bensinmack vid Fullerö backar. Till höger så har de också byggt en större byggnad som jag tror är en verkstad av något slag.

Om ett par år kommer området att se helt annorlunda ut. Fullerö Hage planeras för fullt och första etappen ska stå klar nästa år. De har börjat med att asfaltera en stor väg rakt in i skogen (som det ser ut) och där ska bygget strax dra igång av bostäder.

Det blir spännande att följa utvecklingen i Fullerö.

Tur att jag tycker om att gå. Det känns lätt och jag har inga problem med varken psyket och det fysiska när jag går. Det var en tid för inte allt för länge sedan som lusten även för promenader var borta. Men det var en kort period. Prisad vare Gud för det.